Udsøgt smagsoplevelse hos Piccola Venezia

Skal man have en helt unik smagsoplevelse, skal man besøge Piccola Venezia i Gentofte. Restauranten laver de lækreste italienske retter, man kunne forestille sig. Og så er de til at betale for. Jeg har besøgt mange italienske restauranter i min tid, men Piccola må være en italiensk restaurant i København, der har forstået konceptet med at tage det italienske køkken med til Danmark, siden de kan være så meget bedre end alle de andre.

Jeg laver ofte italiensk mad derhjemme. For jeg elsker italiensk mad. Men jeg ved også godt, at det ikke smager ligeså godt, som når jeg får det serveret på en ægte italiensk restaurant. Derfor går jeg så meget ud og spiser som muligt. Selvfølgelig forsøger jeg selv at kokkere italiensk, når jeg får gæster. Jeg synes, det er lidt snyd at bestille mad udefra, når man får gæster. Desuden er der også et eller andet hyggeligt ved at stå og lave det selv. Heldigvis er jeg ikke den værste kok. Men når det bare er mig og en veninde eller en ven, der skal ud og spise, så giver jeg gerne gildet, så længe vi går ud og spiser, for så får jeg også noget ud af det i forhold til smagsoplevelsen.

Jeg havde egentlig ikke forventet så meget, da en ven og jeg trådte ind i Picoola Venezias lokaler – en intim italiensk restaurant i København. Men jeg var selvfølgelig spændt på, hvad de kunne tilbyde mig. Lokalet var super hyggeligt indrettet med en autentisk italiensk atmosfære i rummet, der var fyldt med sydlanskudseende tjenere, der kunnet deres kram.

Vi bestilte begge to totellino, som var super lækkert og bruchetta til forret. Begge retter sad lige i skabet. Og til dessert valgte vi at nyde en tiramisu. Også denne var helt i topklasse. Nu skal jeg ug og spise med mine forældre allerede her igen i næste uge, og der har jeg tænkte mig at invitere dem med på Piccola Venizia. For de er nemlig også super begjstrede for italiensk mad, da vi rejste meget i italien, da jeg var barn.

0 comments on “Udsøgt smagsoplevelse hos Piccola VeneziaAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *