Nyrenoveret badeværelse med glasafskærmning af bad

Går du også og overvejer at give dit badeværelse en makeover? Det gjorde vi nemlig længe. Vores badeværelse med skråvægge var trængt og manglede glasafskærming, så det var ikke helt nemt at finde en god og nem løsning. Dog viste det sig at være meget overskueligt efter en snak med glarmesteren Braestrup. Vi fik tilbudt en nem og skræddersyet løsning der passer lige til vores behov. Vi valgte mat glas da vi synes at det passede godt til stilen på vores badeværelse og resultatet er blevet så fint. Vi har været så glade for det, da det både er praktisk og æstetisk flot.

Selve processen var også meget ligetil. Braestrup stod for opmålingen selv og det tog cirka 2 uger. Vi valgte endda også nanoforsegling som er en overfladebehandling der gør den daglige rengøring nemmere. Vores gamle bad var helt kalket til og virkelig svær at rengøre da kalk og sæberester var umulige for os at fjerne helt og der gik heller ikke længe før det kun blev værre og værre. Så denne gang tænkte vi at vi ville tage det sikre valg med nanoforsegling så vores fine badeværelse også forbliver nyt og rent længe. Samtidig sparer vi også en masse tid på rengøringen.

Nu har vi fået købt de sidste småting til indretningen af vores badeværelse og ser frem til at vise det til familie og venner. Hvis du også skal have renoveret badet så kan vi klart anbefale Braestrup glarmesteren på Sjælland som laver bruseafskærmning på mål. Det eneste du skal gøre er at tage en snak med dem, så klarer de resten for dig.