God madoplevelse hos Restaurante Buono

Jeg havde for nyligt en super god madoplevelse, som jeg synes, jeg vil dele mere jer. Jeg besøgte Restaurante Buono, en lille hyggelig restaurant i centrum af København. Her fik vi klassisk italiensk mad, serveret af rareste tjenere. 

Jeg kan ellers godt være lidt skeptisk, når det kommer til restauranter, der ligger midt inde i centrum, da jeg forbinder det med noget meget mainstream, som er besøgt af valfartende turister. Heldigvis fik jeg ændret min opfattelse for nyligt, da jeg have besøgt Restaurante Buono.

Det var både en meget autentisk italiensk restaurant, men også lækker klassisk italiensk mad, vi fik serveret.

Jeg var på besøg på restauranten sammen med min barndomskammerat, Nille, som havde booket bord til os. Han er åbenbart stamgæst på restauranten og havde derfor formået at få en af restaurantens bedste borde i hus til os.

Vi bestilte begge to svamperisotto og spaghetti og carbonara, som var yderst lækkert. Til retterne bestilte vi en god flaske rødvin, som vi nød med stor velbehag. Og bagefter fik vi en lækker ostetallerken. Virkelig mad og vin i topklasse. Og så ovenikøbet var tjenerne så søde og smilende, at det gjorde hele oplevelsen endnu bedre. Selvom restauranten var pakket til bristepunktet, var de utrolig høflige og gav sig god tid til at gå rundt og snakke med de forskellige kunder. Ogmange af bordene hvor der sad børn, gav de sig god tid til at gå rundt og lave småjokes og trylletricks til stor fornøjelse for de voksne ved bordene, som glædede sig over, at børnene var underholdt.

Maden var tydeligvis lavet med kærlighed for det italienske køkken og med stor omhu. Og det kunne tydeligvis mærkes. Jeg skal helt sikkert tilbage igen snart. Jeg overvejer faktisk at invitere min mor med, næste gang hun er i byen. Hun er nemlig også stor fan af det italienske køkken.

0 comments on “God madoplevelse hos Restaurante BuonoAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *