Silkebløde ben med Waxandmakeup

Jeg skulle til en stor fest i weekenden, og i den forbindelse havde jeg bestilt tid hos Waxandmakeup inden i byen. Jeg skulle nemlig have en knækort kjole på med bare ben og ville derfor gerne have silkebløde ben.

Jeg bestilte derfor en tid i en salon. Min veninde havde været inde i salooen et par uger før og havde givet en rigtig god anbefaling af stedet. Hun har brugt damerne derinde i en del år og var virkelig glad for det, så hun fik overbevist mig om at gøre det også.

Og mine ben var silkebløde. Helt silkebløde bagefter. Jeg havde valgt behandlingen sugaring voks, som var en skånsom behandling af huden. Jeg var bange for, at det ville gøre super ondt, og at jeg ville få røde knopper bagefter. Men ingen af tingene skete. De havde samme før kort efter behandlingen, og det gjorde slet ikke ondt. Nu er min smertetærskel også relativ høj, så ved ikke, om det er, fordi jeg ikke er sart, det ikke gjorde ondt.

Inden festen smurte jeg noget slevbrunercreme på benene, så de var ekstra flotte at kigge på til festen, og alle spurgte mig, om jeg havde været på ferie. Jeg var i første omgange bange for, at jeg havde smurt for meget på, siden de fleste spurgte, men min veninde sagde,  at det var fordi de skinnede samtidig med, at de var brune.

Nu er det jo ikke helt sommer endnu og ikke helt varmt. Så jeg var lidt bange for, at der alligevel ville stikke noget hår ud af benene, når jeg begyndte at fryse. Men det gjorde der heldigvis ikke. Hårfjerningsbehandling med sugaring voks virker dælme.

Vil du også have sommerklar ben, så kan jeg helt klart anbefale dig at smutte en tur ind forbi waxandmakeup og få ordnet dine ben. De er super søde og dygtige.

0 comments on “Silkebløde ben med WaxandmakeupAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *