Stor firmafest med Bar Mobil

Jeg sidder i festudvalget på mit arbejde, og jeg er derfor med, hver gang der skal planlægges sommerfest og julefrokost. Jeg elsker det, og jeg elsker at have en finger på pulsen. For nyligt holdte vi møde om sommerfesten, og her besluttede vi os for at bruge Bar-mobil til at står for drinksserveringen.

Vi forestiller os, at festen skal løbe af stablen ude på vores store gårdsplads, hvor vi vil have sat et kæmpe partytelt op med gulvbrædder. Det gør det sådan lidt mere sommerligt, end hvis vi skulle sidde nede i kantinen. Den er så mørk og kedelig. Vi har så planlagt at leje en mobil bar med rigtige bartendere, der skal mikse lækre drinks til os.

Derudover har vi lejet en DJ, som kommer og sætter en dj-pult op, samt en komiker der skal underholde til maden. Det bliver super fedt, tror jeg. Det er bare så ærgerligt, at der er så lang tid til sommerfesten. Lige nu regner det og er gråt, og man har svært ved at forestille sig, at det skal kunne blive en sommerlig sommerfest, når man kigger ud af vinduet og ned på gårdspladsen.

Vi har haft en aftale med de to gutter, som ejer vores kommende luksus mobil bar, og vi har udvalgt nogle enkelte drinks og cocktails, som skal langes ud over baren – udover øl selvfølgelig. Og shots selvfølgelig. Vi har valgt, at de skal blive der helt til klokken 04, hvilket måske er lidt af en overkill, da vi allerede starter klokken 17, men nu er vi i hvert fald på den sikre side. Og det er så kedeligt at løbe tør for alkohol til festen.

Jeg er meget spændt, på hvad resten af mine kollegaer siger til det. Medmindre de læser min blog, hvilket jeg ikke tror, så finder de først ud af det om et par måneder.

0 comments on “Stor firmafest med Bar MobilAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *