Nyt look med hvid ludbehandling

Jeg bor i en lille lejlighed i indre by. Den er jeg super glad for. Den er ikke for stor, og den er ikke for lille til mig. De er lige tilpas. Jeg var dog ked af at min lejlighed efterhånd var begyndt at syne meget mørk. Jeg havde troet, at det bare var vinteren, der havde givet indtrykket, men her med forårets kommen, er det gået op mig, at min gulve trænge til en afslibning og en omgang hvid ludbehandling. 

Jeg brugte derfor mine forældres gamle gulvmand, Dano Gulvservice. Jeg ved, de laver deres arbejde, og jeg ved, at de ikke vil prøve at snyde mig mht. prisen. Derudover så kan jeg ikke selv finde ud af at afslibe gulve. Jeg var derfor nødsaget til at få hjælp.

Efter rådgivning fra dem, valgte jeg, at min gulve skulle have en efterbehandling i form af en hvid ludbehandling. Hold nu op, det ser flot ud.

Mit hjem har nærmest få et sådan et helt magasin-look. Der er så lyst og indbydende. Jeg har nærmest slet ikke lyst til at forlade mit hjem igen. Det er bare så skønt at sidde derhjemme og nyde synet.

Nu kan jeg desværre ikke gå på hæle derhjemme mere, så de bliver pænt sat i gangen, inden jeg går ind i lejligheden. Eller jo, jeg kan jo godt, men jeg vil ikke. For jeg vil gerne have, at de ser så flotte ud i så lang tid som muligt.

Næste projekt er “mal-dit-eget-vægmaleri”. Det har jeg tænkt på i mange år. Jeg har nemlig en stor bar hvid væg, som trænger til at blive malet. Jeg har endda været nede og købe en masse maling til at gå i gang, og jeg burde næsten have gjort det inden gulvprojektet. Men bedre sent end aldrig. Jeg glæder mig til at vise jer resultat af både mine gulve og mit kommende vægmaleri.

Du kan læse mere om ludbehandling af gulve i København her!

0 comments on “Nyt look med hvid ludbehandlingAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *