Smuk hud med serum

Jeg har i mange år været lidt skeptisk overfor brugen af serum, selvom mine veninder kun har fortalt godt om det. Det lød næsten lidt for godt. Men da jeg forleden faldt over et godt tilbud på serum fra juhldal besluttede jeg mig for at give det et forsøg.

Jeg købte derfor både serum til krop og ansigt i første køb. Jeg modtog produkterne, som jeg havde bestilt fra Kamilleshop.dk, forleden uge. Og jeg glædede mig meget til at komme i gang med at bruge dem – dog uden forventning til, at de skulle virke. Kun et lille håb.

Den første serum jeg prøvede, var en body serum fra juhldal. Den var virkelig nem og let at smøre på kroppen, og så virkede den utrolig stimulerende på huden. Jeg kunne dog også læse bag på produktet, at den stimulerer blodcirkulationen, så det passer nok meget godt. Det var virkelig en rar oplevelse, og jeg har allerede smurt min krop ind i serum flere gange efter.

Min kæreste er også blevet ellevild, da den dufter mildt af rose, så der hænger en sød duft af rosenvand i luften, når jeg har smurt den på.

Hurtig effekt

Jeg ved ikke, hvor hurtigt man kan se effekten på huden på kroppen, men jeg har hurtigt kunne mærke en forskel. Dog kunne jeg allerede et par dage efter se en flottere hud i ansigtet.

Min hud nærmest skinner nu, og den er heller ikke så ru og tør, som den plejer. Jeg troede først, at det ville være en helt mission at bruge serummet i ansigtet, og at det skulle tilføjes som en ansigtmaske, og jeg formentlig skulle sove med det.

Det var heldigvis meget nemmere at bruge. Det skal bare dagligt tilføjes under min egen ansigtscreme om morgenen. Super nemt og brugervenligt. Specielt, hvis man ikke er vant til at bruge skønhedsprodukter.

Jeg skal helt sikkert have sat nogle flere produkter fra Juhldal på ønskelisten til jul.

Du kan selv finde produkterne her!dreamstime_xl_48838338

 

0 comments on “Smuk hud med serumAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *