Et CRM system der gør livet lidt lettere

De feste arbejdspladser har et hav af systemer, mapper og dokumenter, som de skal logge ind på for at kunne registrere diverse. Det kan let blive svært at se si ud af i længden, når timeregistrering er i ét system, kundehåndtering i ét andet, interne informationer i endnu et og arkivet i noget helt andet…

Et CRM system samler de fleste af disse portaler i ét, så du ikke skal bruge tid på at logge ind firs forskellige steder og prøve at huske koder til diverse. Og når man så ikke lige kan det, så skal man bruge tid på at sende koden til sin mail, og sådan kan det køre i ring dag ud og dag ind.

SkyViewCRM er et system, der samler det hele for di i ét stort system. Du kan både sørge for kundehåndtering, få styr på økonomien og samle dine mails på ét eneste login.

Et CRM system kan spare alle på arbejdspladsen virkeligt lang tid, hvis alle lære at bruge det. Netop det med at alle bruger det e meget vigtigt, for har man ikke alle informationer de steder, som de skal være, så kan man lige så godt lade være med at have systemet.

Vi bruger i gennemsnit rigtigt meget tid af vores dag på at registrere data på kunder, på at lede efter den derefter, på at afbryde hinanden for at høre om, hvor man skal lede, og sikkert meget andet, som ofte kan være synligt for de fleste, før de bliver gjort opmærksomme på det.

Det kan være nødvendigt med tilvænning til systemet for alle i virksomheden, og måske enda noget undervisning i at bruge systemet. Men når men har øvet sig lidt og alle har vendet sig til det, så kan man spare op til en times arbejde pr. medarbejder, som jo så kan bruges til noget andet.

0 comments on “Et CRM system der gør livet lidt lettereAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *