Fantastisk oplevelse med iRepair

Jeg har altid været lidt imod al moderne teknologi. Sidste år faldt jeg dog i og investerede i en ny iPhone 5, som jeg er kommet til at holde ufattelig meget af. Derfor blev iRepair for nylig min redning, efter at jeg havde smadret den.

Kender I det, når man er tryghedsnarkoman og godt kan lide, at alt forbliver det samme. Specielt når man godt kan være lidt småforvirret, og man føler at alt rundt om en rykker så hurtigt.

Sådan har jeg i hvert haft med computere og teknologi. Jeg var knap nok lige blevet helt fortrolig med min stationære derhjemme, før jeg blev overfuset fra alle leder og kanter med, at jeg burde anskaffe mig en bærbær computer. Da jeg havde gjort det, var det samme proces bare med en iPad. Hold nu op. Det er jo ikke, fordi jeg ikke kan se det smarte ved disse teknologier, men de er hurtigt tidskrævende, og jeg føler nogen gange, at de er medvirkende til min hukommelse (eller manglen på samme) og min distræthed.

Jeg var derfor meget modstander af at anskaffe mig en iPhone.  Min gamle Nokia fungerede nemlig helt fint, og jeg syntes på daværende tidspunkt kun, at jeg havde brug for en telefon til at ringe med.

Men man har jo et standpunkt til man får et nyt, som man jo siger. Og der skulle jo selvfølgelig ikke gå særlig mange år, før jeg fik købt en iPhone 5. Den blev jeg til gengæld så glad for, at det nu virker helt dumt, at der skulle gå så mange år, før jeg fik anskaffet mig en. Mere dumt virkede det, da jeg forleden tabte den ud af cykelkurven, så skærmen smadrede, og jeg stod med tårer løbende ned af kinderne på Valby Langgade.

Heldigvis kom jeg forbi iRepair, en butik som reparerer telefoner. De tog sig virkelig godt af mig og fixede min telefon på under to timer.

Du kan læse mere om iRepair her!

dreamstime_xl_45983748

 

0 comments on “Fantastisk oplevelse med iRepairAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *