Skilsmisse Skøde – Få det praktiske på plads

Statistikken siger desværre, at op imod 50 % af alle par bliver skilte i løbet af deres samliv. Familiesplittelse er derfor en helt normal del af livet, men ikke desto mindre svær for de involverede parter. Særligt hvis der er børn med i ligningen, bliver skilsmissen nemt en sårbar tid, hvor det først og fremmest bør handle om, at børnene forstår, hvad er ved at ske, og de får alt den opmærksomhed, som de har brug for. Et skilsmisse skøde er det offentlige punktum for et samliv. Et skilsmisse skøde er dog meget er mere end blot en underskrift. Skriftet dokumenterer nemlig forholdene for den enkelte skilsmisse. Skødecenteret er en advokatvirksomhed, der bistår alle typer skøder, så alle parter kan komme godt videre med deres liv.

Det første skridt – Skilsmisse skøde
Når I modtager rådgivning omkring jeres skilsmisse skøde, foregår det til altid 100 % upartisk, så alle involverede får det optimale ud af en svær situation. Følelser sidder ofte ude på tøjet, og det kan være vanskeligt både at håndtere en ny tilværelse, og samtidig været et ordentligt forbillede for børnene. Skødecenteret står for det praktiske papirarbejde, så I kan fokusere på det nye liv, som står og banker på. Ved et skilsmisse skøde behandles alle forhold med høj fortrolighed. Hvi skulle der være brug for yderligere rådgivning for eksempel omkring bolig eller de økonomiske forhold, så kan Skødecenteret også være behjælpelige med det.

Skilsmisses skøde for det bedste
På trods af at skilsmisse er en svær tid, så er det en beslutning, som typisk vil være bære frugt. Hvis et forhold ikke er opbyggeligt, er der ingen grund til med tvang at forsøge at få det til at fungere. Der ligger meget mere livskvalitet i at acceptere tingens tilstand og berørte børn, vil også kunne mærke lettelsen hos forældrene, når først skilsmissen er ”landet” i alles bevidsthed.[1] Link til: https://www.skoedecentret.dk/skilsmisse-skode/

[2] Link til forside

0 comments on “Skilsmisse Skøde – Få det praktiske på pladsAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *