Nedrivning af gammelt sommerhus

Jeg er så heldig at have arvet et gammelt sommerhus i Nordsjælland. Det er min elskede farmor, der er gået bort. Vi har ellers tilbragt mange vidunderlige timer sammen i det sommerhus og mine barndomsminder omhandler i høj grad en masse lykkelige stunder i det sommerhus. Jeg tilbragte alle min sommerferier sammen med min farmor i det gamle sommerhus med den store have. Jeg husker tydeligt, at vi plukkede bær og frugter og bagte skønne kager og lavede saft.

Bygge et nyt sommerhus

Desværre er min farmor ikke længere fysisk til stede her på jorden, men det føles som om hun er her alligevel og at vi har en indre dialog sammen. Måske er det bare minderne om hendes ubetingede kærlighed, der dukker op. Før hun døde, sagde hun, at jeg skulle arve sommerhuset og hun holdt ord. Sommerhuset rummer jo mange skønne minder, men det er altså meget gammelt, så jeg overvejer at rive det ned og så bygge et lidt mere moderne sommerhus og så tage enkelte ting med fra det gamle hus og over i det nye. Der er blandt andet et fint plankegulv og nogle herlige skabe, der skal genanvendes. Haven er stor og helt magisk med alle de gamle træer. Så jeg er helt overbevist om, at arkitekten kan skabe et unikt hus, som min farmor også ville have syntes om.

Leje af en container

Jeg skal selv rive huset ned og den forbindelse har jeg talt med firmaet Steen Tofteng A/S, der lejer containere ud og de har været virkelig gode at have med på råd vedr. type og størrelse på containeren samt om jeg skulle have en åben eller lukket container. Jeg har valgt en lukket container, idet den dels er velegnet til store mængder skrot, og dels fordi jeg så undgår, at andre smider affald i min container.

Det er lidt hårdt både fysisk og psykisk, men jeg er overbevist om, at det bliver godt og jeg er sikker på, at min farmor sidder på sin sky og smiler ned til mig

0 comments on “Nedrivning af gammelt sommerhusAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *