Lækker brunch søndag formiddag

Jeg havde fødselsdag her i sidste måned, og i den forbindelse havde jeg inviteret hele familien på brunch i Nordsjælland på Café Vivaldi i Helsingør. Vi var hele 15 mennesker, men jeg havde heldigvis lagt en god sjat penge til side i lang tid, så jeg havde heldigvis råd til det. 

Vi mødtes allerede udenfor klokken 11.00, både kusiner, fætre, mine bedsteforældre, forældre og veninder. Solen skinnede fra en klar himmel, og alle virkede til at være i totalt godt humør. Jeg havde fået reserveret et stort bord i hjørnet af Café Vivaldi, hvor vi kunne sidde lidt for os selv. Tjernerne havde stillet flag på bordet, hvilket gjorde det lidt hyggeligt og fødselsdagsagtig.

Jeg havde forudbestilt en brunch buffet til os alle sammen, fordi jeg tænkte,  at det var nemmest. Der var alt fra æg og bacon til de lækreste pandekager. Men drikkevarer måtte folk selv vælge, hvad de ville have. Der var derfor nogle, der ville have juice, mens andre ville have kaffe og the.

Vi var på caféen et par timer, hvor vi fik grinet og snakket om alle mulige forskellige ting. Brunchen i Nordsjælland var super lækker og kan klart anbefales. Du kan læse mere om den her, hvis du også vil prøve den.

Bagefter gik vi en lang tur i Helsingør by, hvor vi fik set på de smukke bygninger og facader, som præger stedet. Min oldemor sidder i kørestol, men min bror var heldigvis en gentleman og skubbede hende hele vejen, så hun også kunne være med.

Nu har jeg ikke råd til at invitere hele familien på brunch igen foreløbig, men jeg skal da helt klart forbi igen snart med en veninde eller en ven. Eller det kan være, jeg kigger ind forbi til en bid aftensmad og et glas vin her i weekenden. Gør jeg det, sakl jeg nok give en update på maden.

Vi snakkes 🙂

0 comments on “Lækker brunch søndag formiddagAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *