Nyt læs printerpatroner fra Tonerland.dk

Var på udkig efter et nyt tandbørstehoved, men endte med at købte et stort læs printerpatroner hos Tonerland.

Min tandlæge rådede mig for nylig til at skifte min gamle tandbørste ud med en, der ikke ridsede mine tænder så meget. Det er åbenbart noget, man skal gøre 3-4 gange om året – who would have thought. Anyhow, jeg besluttede mig derfor for at gå over til elektronisk tandbørste. Fordelen ved denne er, at jeg bare skal skifte hovedet en gang imellem. Jeg tænkte derfor, at det var en god idé at købe et stort parti ind, så jeg altid har nogle liggende derhjemme. Efter at have Googlet markedet, kom jeg ind på Tonerland.dk, en webshop som primært sælger printerpatroner og laserpatroner m.m., men som også sælger tandbørstehoveder, ja, hvem skulle have troet det.

Jeg er lidt af en impulskøber en gang imellem, og dette kom da også til udtryk i dag. Efter at have luret priser lidt på Tonerland.dk, fandt jeg ud af, at deres priser var mere end rimelige, og at det slet ikke kan betale sig, at jeg drøner ned på biblioteket og printer ud, hver gang jeg har en opgave, der skal afleveres. Det koster jo næsten 2 kr. per side.

Min gamle printer er derfor hevet frem fra skabet, og mine nye patroner er sat i. Det er super let, og mit liv er blevet så meget nemmere. Det er måske kun studerende, der kan følge mig her. Men det er bare så irriterende, når man har deadline klokken 10.00 i formiddagen og har siddet hele natten og lavet opgave, at man så skal nå at finde et sted, man kan printe, inden man skal aflevere.

Jeg købte der for alle mine nye printerpatroner og laserpatroner hos Tonerland.dk, og det burde du også overveje, hvis du ligesom mig, er træt af at rende på biblioteket hele tiden. Jeg burde nok snart besøge dem igen, for jeg mangler stadig mine tandbørstehoveder. Tsk.

God dag!

computere

0 comments on “Nyt læs printerpatroner fra Tonerland.dkAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *