Nyrenoveret hus med gulvbehandling i Ballerup

Vi har netop fået renoveret huset efter mange års overvejelse. Vi har sparet op til det i mange år og endelig fået os taget sammen til at gøre noget ved vores efterhånden meget slidte hus. Efter at have fået renoveret køkken, malet stuer og renoveret facade, afsluttede vi projektet med en  gulvbehandling i Ballerup af Viking Gulvservice.

Projektet tog lidt længere tid end regnet med, og de tre måneder, vi havde sat af til det, løb hurtigt på på 6 måneder. Det var egentlig fint nok, da vi stadig kunne være i huset uden at blive generet af byggerodet.

Gulvmændene kom som noget af det sidste, og det var en helt lettelse at se, hvor hurtigt de arbejdere og hvor hurtigt, at de fik vores slidte gulve til at skinne. Efter mange års mishandling af gulvene, var de efterhånden så ujævne med revner og huller, at jeg tænkte, at de ikke var til at redde. Men på helt mirakuløs vis fik de jævnet gulvet, så det blev helt lige. Bagefter fik vi lagt en lak over, som betyder, at de er nemme at holde rene fremover. Først havde jeg overvejet at lade dem være ubehandlet, fordi jeg synes, det så så flot ud. Men ved nærmere eftertanke, tænkte jeg, at det var en god idé at få dem behandlet, da man skal være mere varsom med ubehandlede gulve, som så formentlig skal have en efterbehandling igen om et par år.

Nu har vi flyttet alle møblerne ind igen, og vi har nydt den første aften i vores “nye” hus med en god flaske vin. Det er rart at have det overstået, og det er absolut ikke et projekt, som jeg har lyst til at kaste mig ud i igen foreløbig.

Skal du have renovet gulve, kan jeg klart anbefale at få lavet en gulvafslibning i Ballerup af Viking Gulvservice!

 

0 comments on “Nyrenoveret hus med gulvbehandling i BallerupAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *