Næsten ny iPad med iPad reparation hos Savemyphone

Så skete det desværre. Jeg tabte min iPad på gulvet i udestuen. Jeg var grædefærdige. Jeg var kommet balancerende med en kaffe i den ene hånd, min DAB-radio under armen og min iPad i den anden hånd. Det var dømt til at gå galt, og alligevel forsøgte jeg at komme ud i min hyggestol i udestuen med alle tingene på én gang. Heldigvis kunne Save My Phone hjælpe med en iPad reparation, som gav mig en næsten ny iPad. 

Jeg er lidt af en klodset type, hvis jeg selv skal sige det, og jeg taber eller mister ofte mine ting. Derfor bliver jeg også hurtigt gal på mig selv og måske en lille smule flov. Det gjorde jeg da også i den her situation, fordi jeg godt kunne se, at det var dumdristigt af mig. At tro, jeg kunne slippe helskindet fra den situation var bare…. tosset…!

Hvad kan jeg sige, min hyggestund var i hvert fald ødelagt. Med en smadret iPad var jeg sendt til tælling, jeg bruger den næsten til alt i mit liv. Det er her, jeg tilgår Facebook, mail, e-boks og spiller spil. Jeg er nemlig ikke indehaver af den mest optimale smartphone, så den bruger jeg sjældent til disse ting.

Heldigvis reddede min kæreste mig fra en dybere deprission ved at fortælle mig, at Save My Phone tilbyder iPad reparation til billige penge.

Jeg tog derfor cyklen og cyklede ud forbi. Heldigvis for mig, kunne de tage min iPad ind med det samme, og indenfor en halv time have jeg min iPad med mig igen i rygsækken, så jeg kunne tage hjem i min udestue og slappe af!

Da jeg kom hjem havde min kæreste sat over til kaffe, og vi brugte resten af dagen på at læse bøger, høre DAB-radio og tjekke Facebook. Skøn fredag aften.

0 comments on “Næsten ny iPad med iPad reparation hos SavemyphoneAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *