House of Brides ligger inde med smukke brudekjoler i store størrelser

Min bedste veninde skal giftes til næste sommer, og hun er allerede ved at panikke over, at hun vil tabe sig. Jeg har sagt til hende, at det kjolen, der skal passe hende og ikke omvendt, men hun er alligevel besat på at tabe sig, så hun kan være i en “normal” størrelse brudekjole. Jeg kom forbi House of Brides forleden, hvor jeg opdagede var brudekjoler i store størrelser. Jeg kunne derfor ikke dy mig med at gå ind og kigge. Det til trods for, at det ikke er mig, der skal giftes. Men man er vel en god veninde. Jeg blev meget overrasket over, hvor smukke alle de mange brudekjoler i store størrelser var.

Når vi snakker brudekjoler i store størrelser, snakker vi jo ikke om gigantisk store brudekjoler. Nej, jeg vil nærmere tro, at har man bare lidt numse, bryst eller mave, så skal man være i en stor størrelse brudekjole.

Jeg har derfor valgt at køre en hård kamp med min veninde med at få hende lokket derind og kigge på kjoler. Min veninde er på ingen måde tyk, hun er bare en fyldig pige med rigtig gode former. Former, som jeg tænker bliver umulige at komme af med, medmindre hun har tænkt sig at sulte sig selv.

Indtil videre går det ikke særlig godt med at få overtalt hende med at lade være med at tabe sig til brylluppet, men jeg har dog fået hende overtalt til at tage med ind forbi House of Brides og kigge på alle deres mange flotte kjoler. Vi har sat en eftermiddag af en næste uge, hvor vi skal derinde; min veninde, hendes mor og kusine, og jeg. Ja, vi er en hel hær, der skal ind og heppe på kjoler på sidelinjen. Og jeg glæder mig. Jeg håber, jeg kan få resten af brudeslængete med på min bølge og om stoppe det her vanvittige kvindemennesker i at tabe sig for et bryllupe.

To be continued 🙂

0 comments on “House of Brides ligger inde med smukke brudekjoler i store størrelserAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *