Gulvafslibning i Valby – nye flotte gulve

Ethvert hjem trænger til en opkvikning en gang i mellem. Om det er maling, nyt inventar eller en gulvafslibning, der skal gøre det, så er det ofte det hele værd. Vi valgte for nyligt at få en gulvafslibning i Valby af Storkøbenhavns Gulvservice, og resultatet er simpelthen blevet noget så flot.

Det er ikke særlig mange måneder, siden vi fik malet hele hytten, og det var vi bare så flot. Hele hyblen havde fået et nyt og mere lyst look, der fik rummene til at syne større. Derfor var vi også kede af, at vi ikke i samme omgang havde valgt at få afslibet gulvene. Det er så piværgerligt, når man står med et så flot resultatet, og så alligevel er der bare noget, der ser mærkeligt ud. I vores tilfælde var det de mørke slidte gulve, som efterhånden lignede noget fra 60érne. Mørke, ujævne og hullede, efter at stilletter i en del årrække havde tonet over gulvet, som var det fliser på en motorvej.

Efter vi havde fået en omfattende gulvafslibning i Valby af Storkøbenhavns Gulvservice, valgte vi at få dem lakeret, så de er nemmere at holde rene bagefter. Min bedre halvdel ville gerne have haft noget hvid finish, men vi blev enige om, at det er en dum ide, når man har unger, da vi sikkert så skulle have dem ordnet igen om et par måneder.

Nu er vi begyndt at kigge på nye møbler, og vi overvejer at udskifte vores sofaarrangement ud her til vinteren, hvis der kommer nogle gode tilbud i boligmagasinerne. Herefter bliver det nok køkkenet, der står for skud. Men også her fik vi en gulvlafslibning i Valby, så vi synes, det er ret synd, hvis gulvet skal ødelægges i renoveringen, så vi overvejer bare at finde nogle nye overskabe, så vi ikke skal til at have revet gulvet op!

0 comments on “Gulvafslibning i Valby – nye flotte gulveAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *