Angstbehandling gav mig livsmod

Jeg har i mange år levet lidt i skyggen af livet, hvis man kan formulere sig på den måde. Jeg har haft angst, siden jeg var barn, og dette har afholdt mig fra at deltage i mange ting. Jeg føler derfor på en måde, at jeg er gået glip af mange gode ting i livet. For nyligt sagde jeg stop. Jeg ringede derfor til Camilla Olrik, som er psykoterapeut og bestilte en tid til angstbehandling i København.

Jeg havde min første session her for et par uger siden, og det har jeg ikke fortrudt siden. Allerede fra første gang jeg trådte ud af hendes lokale, havde jeg det bedre. Hun lærte mig en masse ting, jeg kunne gøre for at bryde ud af min skal.

Jeg er selvfølgelig ikke helt angstfri endnu, og nogle dage er hårdere end andre. Jeg kan dog se lys for ende af tunnelen, og jeg har mod på livet. Med angstbehandling har jeg nu fået lyst til at gå til koncerter. En ting jeg ikke tude gør før, da angste for mange mennesker var for overvældende.

Så jeg har bestilt en koncerttur med min veninde her til vinter, hvor vi skal ind i Parken og høre et amerikansk band, som hun kender. Jeg er næsten ligeglad med, hvem det er, jegb skal høre. Jeg skal bare overvinde min frygt for mange mennesker.

Mit næste mål er at komme til staterne. Jeg har angst for at flyve, så jeg er kun fløjet til destinationer her tæt på Danmark. Men med professionel angstbehandling hos Camilla Olrik fra kbh-psykoterapeut.dk har jeg fundet vejen. Jeg er sikker på, at en tur over atlanten vil kræve en del flere behandlinger hos hende, men det er jeg villig til at betale.

Lider du også af angst? Kom i gang med livet ligesom mig. Du vil ikke fortryde det.

0 comments on “Angstbehandling gav mig livsmodAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *