En afbalancering af dæk og de er som ny

Jeg har aldrig tænkt over, at jeg skulle få en afbalancering af mine dæk. Det har altid været nåde mine kærester har taget sig af, og aldrig noget jeg egentlig har givet sætte mig helt ind i. 

Der er jeg måske lidt gammeldags, for jeg kan godt lide, at det er mandens job at tage sig af sådan noget. Så sørger jeg for, at der er rent i huset, vasket tøj og lavet mad. Ej, det er ikke, fordi mine kærester aldrig laver noget derhjemme. Jeg er måske bare lidt af en kontrolfreak, så jeg kan godt lide at gøre meget af det selv. Men så forventer jeg også, at de sørger for noget andet.

I det her tilfælde. Hjælper mig med bilen. Jeg gider ikke have olie under neglene og på tøjet. Men nu da jeg er single, er det selvfølgelig lidt svært, for så ved jeg ikke, hvem der skal gøre det for mig. Her forleden kom der en varebil kørende forbi mig på gaden, og der stod mobil-dækservice på den. Jeg gav dem et kald og fik en flink herre igennem, der tilbød at komme hjem til mig på gaden og tjekke mine dæk. Dvs. jeg skulle ikke en gang gøre noget. Jeg ventede en times tid, og så var han der. Han kiggede lidt på mine dæk, som jeg havde forklaret var lidt ujævne, hvilket jeg kunne mærke, når jeg kørte. Han sagde, at de ikke behøvede at blive skiftet, men han kunne nøjet med at skifte dem. Puha. det gjorde næsten helt ondt i min pungepung bare ved tanken, om at jeg skulle betale for nye dæk. Han havde sit eget udstyr med i bilen, så det tog ham nul komme fem at lave en hurtig afbalancering af dæk. Og vupti, så var jeg på kørebanen igen. Helt uden hjælp fra en kæreste.

 

 

afbalancering af dæk

 

0 comments on “En afbalancering af dæk og de er som nyAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *