Alle tiders weekendaktivitet: Badeland

Man skal huske at nyde livet hver dag, og med den tese og tanke som overskrift vil jeg i de kommende uger skrive en masse indlæg om oplagte aktiviteter, hvor man kan være sammen og hygge sig – og nyde livet i fulde drag. I denne omgang bliver det et ganske kort indlæg om at tage en tur i badeland. Det kan lyde banalt og oplagt, men faktisk er det – hvis man lige forbereder sig ordentligt – en helt fantastisk familieaktivitet, hvor man både bevæger sig og har det super sjovt – Læs med!


Hvis I beslutter jeg for at bruge en lørdag eller søndag på at tage en tur i badeland, skal I huske at det kræver lidt forberedelse hvis alt skal gå godt og alle skal have en god oplevelse. De faste læsere kender mig nok godt nok til at vide, at jeg ellers ikke går ind for at planlægge alt for meget, men når planerne involverer vand og små børn, tager jeg nu alligevel ikke chancen – alt skal bare være i orden.

  • Først og fremmest skal I naturligvis finde jeres badeland. Jeg snakker ikke om en pool eller en svømmehal, men et rigtigt badeland hvor der er rutchebaner og den slags. Små børn elsker det, og kan uden problemer bruge en hel dag i sådan et paradis (eller helvede, alt afhængig af hvordan man ser på det).
  • Dernæst skal I være sikre på, at I har nok øjne til at holde øje med alle. Livredder eller ej skal I selv kunne holde styr på jeres børn, og uanset hvor fantastiske forældre I er, kan I altså ikke holde styr på mere end højest to børn hver. Hvis I har flere børn, må I eventuelt indkalde en bedsteforældre eller lignende, eller køre med en lille interimistisk turnusordning, hvor børnene skiftes til at være i vandet.

0 comments on “Alle tiders weekendaktivitet: BadelandAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *