Parmassage i København hos Golden Star Wellness

En parmassage i København har lavet underværker for mit forhold!  Kæresten og jeg følte, at vi sad fast i forholdet – vi følte at vi manglede nogle fælles aktiviteter hvor vi kunne komme hinanden ved. Her på det sidste har vi kun lavet ting hver for sig, med hver vores vennegruppe. Jeg må indrømme at man godt kunne mærke at forholdet var kørt lidt dødt og der var brug for at der skete noget hurtigt!

Min kammerat anbefalede mig at prøve en thai massage i København som par – det havde selv hjulpet hans forhold, hvor han havde stået i den samme situation. Jeg var lidt usikker til at starte med, men efter at have talt med kæresten, var vi enige om at give det et skud med en par massage i københavn. Vi søgte lidt rundt på nettet og faldt over thai massage klinikken Golden Star Wellness som tilbød god thai massage i København og virkede til at have rigtig god erfaring med hænderne og de ting. Min kæreste og jeg tog derfor chancen og prøvede Golden Star Wellness, hvilket var en anbefalings værdi oplevelse.

Jeg må sige at både min kæreste og jeg blev godt og grundigt tilfredsstillet af den par massage. Personalet var simpelthen så fantastisk søde og imødekommende og havde styr på deres arbejde. Jeg kan i hvert fald love at det ikke er sidste gang at kæresten og jeg skal prøve sådan en lækker omgang, og det har helt sikkert været med til at komme tættere på hinanden igen som par. Udover vores oplevelse så vi også at de tilbød thai massage af andre former. Jeg snakkede kort med en anden kunde der skulle have en tantramassage og han sagde at det var en helt fantastisk oplevelse – han fortalte at han havde prøvet det op til flere gange, og at det var noget af bedste man kunne forstille sig. Så mon ikke at man skulle prøve sådan en tur i dag?

Så uanset om man søger en parmassage i København eller andet, kan både kæresten og jeg, helt klart anbefale at besøge Golden Star Wellness, hvis man er ude efter en tilfredsstillende, pikant massage, der helt sikkert vil skabe nyt nærvær i forholdet. Hvis du selv er interesseret i at prøve det af kan du læse mere her og de ting.

KH

Jesper Larsen

0 comments on “Parmassage i København hos Golden Star WellnessAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *