Højere livs & arbejdsglæde med det perfekte kontor

Livet er for kort til ikke at nyde det, og sørge for at optimere hele vejen rundt – så man øger sin livsglæde. For at leve på den måde vi nu har lyst til, har vi brug for at tjene nogle penge, hvilket kræver at vi har et arbejde. Og netop arbejde er nødvendigvis ikke det sjoveste i verden, medmindre man virkelig har formået at finde drømmejobbet.

Men hvis du fx arbejder på kontor, så kan man godt gøre det lidt sjovere at komme på arbejde, ved at indrette og gøre kontoret mere personligt – så man faktisk har lyst til at møde ind og arbejde. Man kan også indrette kontoret smart, som et intelligent hus med teknologiske produkter, der styrer hjemmet, og gør dagligdagen lidt nemmere.

Sådan gør du dit kontor mere indbydende

Uanset om du arbejder i kontor på arbejdspladsen eller hjemmefra, så er det for de fleste vedkommende vigtigt at indrette det arbejdsmæssigt korrekt, og samtidig gøre det mere tiltrækkende at opholde sig i langtid i. Vi bruger rigtig mange timer foran arbejdsbordet, computerskærmen, osv. Og derfor er der nogle punkter som bør være i orden på kontoret.

  • Ergonomisk indrettet: Museskader, rygskader, mm. nogen kender desværre allerede til dem, andre har kun hørt om dem – men én ting er sikkert; det er ikke sjovt at blive ramt af! Derfor husk at indret dit kontor ergonomisk korrekt, så du slipper for at stifte bekendtskab med disse skader. Her taler vi fx om at computerskærmen skal være i den rette højde, benene skal have mulighed for at hvile, og armen skal være i den rette position ift. mus/computer – så man slipper for den kendte ”museskade”. Her kan man med fordel bruge lidt tid og energi på at finde den rigtige kontorstol, arbejdsbord, mm.
  • Naturligt lys er vigtigt: Og det er det fordi at vi som mennesker af natur har brug for naturligbelysning. Det vil gøre os mere livsglade, og det skulle gerne resultere i bedre performance og udholdenhed på arbejdet. Derfor placer dit skrivebord i nærheden af vinduet, så får du naturligt lys og samtidig med noget frisk luft, og muligheden for at rejse dig op engang imellem og kigge ud af vinduer, om der skulle ske noget spændende.
  • Kontorartikler er et must: Arbejdsglæden stiger hvis vi kan udfører vores arbejde bedst muligt, og derfor er det vigtigt at have de rette redskaber at arbejde med, i form af kontorartikler. Har du fx ringbind, brevåbnere, hæftemaskine, hulmaskine, mm. Ved hånden når du arbejder på kontoret? Hvis svaret er nej: så skynd dig ind på en webshop som Staples.dk – og shop indtil din virksomhed, så du kan udfører dit arbejde ordentligt!
  • Personliggør dit kontor: Har du børn, kone, eller andet du holder af – hvorfor så ikke indram et billede af dem på arbejdsbordet, så du også kan glædes ved dem på arbejdet? Du kan også gøre dit kontor mere personligt med forskellige kontor gadgets, og andre personlige genstand som du ønsker at tag med på arbejde.

 

0 comments on “Højere livs & arbejdsglæde med det perfekte kontorAdd yours →

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *